0264 599 197 / 0740 418 740

Despre Noi

Professional Care  este un centru de formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Agenţia Naţională a Calificarilor şi funcţionam pe piaţa muncii din 2006. 

Acest centru a fost creat din necesitatea angajaţilor, în special a unor categorii profesionale de a avea o cât mai bună şi aprofundată pregatire profesională, deoarece organizaţiile de instruire profesională existente nu au răspuns tuturor exigenţelor. În procesul de pregatire, utilizam mijloace şi metode moderne de pregatire: prezentări, dezbateri, discuţii active, exemplificari şi studii de caz. Bineînteles că pentru a experimenta, trebuie înainte de toate, să vă însuşiţi cunoştinţele şi "secretele" meseriei. 

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumator, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obţineţi performanţe semnificative! 

Prin specialiştii noştrii dorim să asiguram un nivel de pregatire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor susţinute de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora. Cursurile au un pronunţat caracter practic-aplicativ.


Lectorul care susţine cursul este:

Tomi Tothpal este absolvent al Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia Foto-Video Procesare Computerizata a Imaginii, Inginer dipl. in Protectia Mediului, master în Productie Media (UBB, 2008 - 2010). Între 2003 şi 2004 a fost fotoreproter freelancer în Statele Unite. În prezent este coautor în cadrul Proiectului expoziţional "România Medievală", organizat de Institutul Cultural Român,  (2009- 2012). Fondator al Proiectului Cultural "Ciorchin", lector in cadrul cursului de fotografie organizat de Professional Care. Organizator al taberei Internationale de creatie "Manufaktum"
2013 Profesor la Liceul de Arta Romulus Ladea Cluj-Napoca